Loading...

9 dagen MSC Cruise Middellandse Zee


MARSEILLE - GENUA  - CIVITAVECCHIA (ROME) – PALERMO –IBIZA – VALENCIA – MARSEILLE

Vertrek: 11 juli 2024                                                                                              terug 19 Juli 2024

Dag 1 : Vertrek te Lennik Pajot-Tours om 21.00u. We maken een rustige nachtrit  via Luxemburg – Lyon en Valence  naar Marseille.

Dag 2 : Rond de middag inscheping , kajuitverdeling  en eerste kennismaking met dit prachtige cruiseschip. Afvaart om 20.00u richting Genua.

Dag 3 : Om 10.30u. meren we aan in de havenstad Genua met de historische vuurtoren La Lanterna . Tijd voor een wandeling door de kronkelende middeleeuwse steegjes en de historische Piazza Matteotti en de San Lorenzo kathedraal. Vertrek uit Genua 18.00u . Mogelijke uitstap te boeken op het schip naar Portofina.

Dag 4 : Rond 08.00u. meren we aan te Civitavecchia. Hier hebt u de gelegenheid om een uitstap te boeken naar Rome met de belangrijkste monumenten met o.a. het Colosseum , het Pantenon , het Vaticaan museum en het wereldberoemde Sint Pietersplein . Afvaart om 19.00u en varen naar het zuiden richting Sicilië.

 Dag 5 : Omstreeks 11.30u. varen we de haven van Palermo binnen, de hoofdstad van Sicilië. Het is een drukke haven, maar Palermo herbergt ook een ongekend aanbod van Normandische kunst, architectuur en barokke kerken. Een wandeling door de middeleeuwse straatjes en pleintjes brengt u aan de bruisende stadsmarkt. Vertrek om 21.00u.

Dag 6 : We zijn een ganse dag op zee en varen via Sardinië naar Ibiza. Een dagje rust om van de faciliteiten van dit prachtige cruiseschip te genieten, een duik in het zwembad, een massage , wedstrijdje bowling of de fitnessruimte te bezoeken. Er is geen tijd om u te vervelen!

Dag 7 : Om 11.30u. meren we aan in één van de bekendste Spaanse eilanden Ibiza. Een  wandeling langs de geplaveide straten en door Unesco beschermde oude wijk Dalt Vila. De Plaça de Vila met sfeervolle restaurants en cafés waar u heerlijk kunt genieten van tapas.  Een wandeling langs de steile kronkelende straatjes en de kathedraal vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de haven. Een cruise- excursie brengt je ook naar het kleinste eiland van de Balearen Formentera en de prachtige baai met witte stranden. Afvaart om 23.00u.

Dag 8 : Aankomst in Valencia omstreeks 08.00 u. Hier kan je ook een excursie boeken voor een stadstour of op eigen houtje naar de stad met het meest sfeervolle gebied van de stad Barrio del Carmen. Er zijn ook gezellige winkelstraten maar kom zeker tijdig terug want we vertrekken om 15.00u. voor onze laatste nacht op het schip richting Marseille.

Dag 9 : Aankomst te Marseille rond 14.00u en terugreis via dezelfde weg als dag 1 naar Lennik met aankomst rond 02.00u.

Prijs per persoon: € 1645.00

Bijstand en annul. verz.: € 70.00

Bij inschrijving is een voorschot te betalen van 50 % van de som.

 

Inbegrepen : De reis met Luxe car , de haventaxen, bagagedienst tot in de kajuit en verblijf in VOL PENSION van dag 2 middag tot en met dag 9 ontbijt. Het ontbijt en lunch in buffetvorm, diner gereserveerde plaatsen in het restaurant, keuze menu samen in groep met bediening. Het verblijf in balkonkajuiten met volledig sanitair, tv, airco en kluisje.

Drankenpakket premium extra (pakket  alle dranken tot € 14) -  ruime keuze aan premium cocktails, bieren , frisdranken , fruitcocktails, uitgebreide selectie van wijnen en champagne per glas en ruime keuze uit speciale warme dranken 24 op 24 u.

Een gala diner en gebruik van de faciliteiten zoals zwembad, ligstoelen, fitnesruimte, Miami beach Pool , Aquaventure park en prachtige avondshows in het theater.

Niet inbegrepen : facultatieve uitstappen te reserveren aan boord , spa -services en persoonlijke uitgaves in de shops, fooi boordpersoneel €12 p.p. /dag.

Meer info over dit prachtschip op https://www.msccruises.be Seaside cruiseschip.

Indien u wil  deelnemen aan deze prachtige cruise, gelieve zo vlug mogelijk te reserveren want de plaatsen zijn beperkt. We hebben slechts plaats voor 40 personen!

  

Nieuw

Inschrijven op deze reis