Loading...

10 dagen LA PINEDA SALOU – SPANJE (COSTA DORADA) VERNIEUWD !


 Vertrek: 27 september 2024                                     Terug: 6 oktober 2024

 

Salou is één van de belangrijkste bad- en toeristenplaatsen langsheen de Costa Dorada.            Het strand is omgeven door met palmbomen omzoomde boulevard die eindigt op een fascinerend verlichte fontein. 's Avonds verandert Salou in een zee van licht wanneer de pubs, tavernes en discotheken hun deuren openen. Bovendien kunt u in Salou naar hartelust winkelen. We verblijven in een deelgemeente van Salou. Voor het hotel is er een halte voor openbaar vervoer naar Salou. We bezoeken Tarragona, een wijnboer en een bodega. Houdt u van zon, strand, en "dolce vita", dan moet u zeker voor deze bestemming kiezen.

 

1e dag:

Vertrek te Lennik Pajot-Tours om 16u. Via Reims, Dijon, Lyon, de Franse snelwegen, Nîmes en Perpignan bereiken we de Spaanse grens. Vervolgens rijden we via de autosnelweg naar Barcelona, Tarragona en La Pineda - Salou.

 

2e dag:

Aankomst in het hotel voor het middagmaal, verdeling van de kamers en welkomstcocktail. Vrij verblijf van de 2e dag 's middags t/m de 9e dag 's middags in VOL PENSION MET ALL IN FORMULE!

 

UITSTAPPEN INBEGREPEN :

  • Halve daguitstap naar Cambrils, om 16u zien wij de vissersboten binnenvaren ... een echt spektakel.
  • Halve daguitstap naar Salou met de plaatselijke markt en shopping (maandag).
  • Ganse daguitstap met een nederlandstalige gidse: (*)

Vertrek rond 09 u met onze gidse Marijke naar Tarragona voor een stadswandeling door het Romeins middeleeuwse stadsgedeelte.  Vrije tijd voor lunch. Vervolgens rijden we door de wijnstreek naar La Morera de Montsant voor een bezoek aan een wijnboer en bodega. Inkom inclusief.

 

(*) Wie niet meegaat op deze daguitstap zorgt die dag zelf voor de lunch ter plaatse in La Pineda – Salou. U bekomt hiervoor de lunch op dag 9 alvorens te vertrekken naar België.

 

9e dag:

Vertrek na het middagmaal via dezelfde reisweg als dag 1. Vrij avondmaal voorzien in een wegrestaurant.

 

10e dag:

Terug te Lennik rond 09u.

 

Ons verblijfshotel ESTIVAL PARK**** La Pineda (Salou)- reeds 13 jaar samenwerking.

Kwaliteitshotel met een goede service, uitgebreide faciliteiten en Spa center. Gelegen op 200 m van het strand, 750 m van La Pineda en 6 km van Salou. De kamers zijn voorzien van volledig sanitair, badkamer, airco, telefoon, satelliet TV. De dranken in de minibar en de safe zijn tegen betaling. Binnen- en buiten zwembad, 2 kinderzwembaden, zonneterras en een grote verzorgde tuin met gratis ligstoelen. Gratis gebruik van sauna, Turks bad, bubbelbad en verwarmd binnenzwembad. Dagelijks animatie, dans en discotheek in het hotel. Gratis Basic Wifi in het hotel.

Tegen betaling: het nieuwe SPA center, massages, reuma behandeling en schoonheidsinstituut.

 

SUCCESFORMULE!! ALL IN van 10u tot 23.30u.

Gratis: snacks, huiswijn, lokaal bier, sangria, frisdranken, water, koffie en thee.

Alle maaltijden in buffetvorm en showcooking, tafeldrank inclusief.

De uitstappen worden gedaan met onze eigen autocar die ter plaatse blijft.

 

BASISPRIJS per persoon:  € 735,00

60+ :                                       € 725,00

Toeslag 1-pers.  kamer:       € 195,00

3e persoon in kamer (samen met 2 volw.): € 685,00

Bijstand- & annul. verz.:     €  70,00

 

Niet inbegrepen: de nieuwe toeristenbelasting € 1,32 per persoon per nacht (-17j. zijn vrijgesteld) te betalen bij aankomst aan de receptie van het hotel (€ 9,24 per persoon).

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven op deze reis